راه تشخیص آلزایمر با کره بادام زمینی

شادی
هر روز به خودتان یادآوری کنید
۱۳۹۵-۱۱-۱۷
خواص هل
خواص هل از دیدگاه تب سنتی
۱۳۹۵-۱۱-۱۸
کره بادام زمینی

آلزایمر و بادام زمینی

بادام زمینی یکی از انواع مغزها هست که دارای مواد معدنی سر شاری می باشد.مصرف

حداقل ۴ بار بادام‌زمینی در هفته، تا ۳۷ درصد از خطر بیماری‌های قلبی می‌کاهد. پس اگر

می‌خواهید از بیماری‌های قلبی در امان باشید، از ده عدد بادام زمینی یا یک قاشق غذاخوری

کره بادام‌زمینی، آن هم ۴ بار در هفته شروع کنید.

 

 

تشخیص آلزایمر با کمک کره بادام زمینی

کره بادام زمینی نه تنها صبحانه و میان وعده ای لذیذ و سالم است، بلکه ثابت شده که می تواند

در حوزه پزشکی نیز مورد استفاده قرار گیرد. این ماده غذایی بخصوص در تشخیص مراحل اولیه

بیماری آلزایمر می تواند کمک بزرگی برای پزشکان باشد.

 

عصب شناسان آزمونی را تدوین کرده اند که بر این اساس قرار دارد که کورتکس اولفکتوری –

ناحیه ای از مغز که فرآیند درک بو را بعهده دارد- نخستین بخشی از مغز است که در بیماری آلزایمر

تحلیل می رود. در این آزمایش از ظرفی از کره بادام زمینی و یک خط کش استفاده می شود.

 

 کره بادام زمینی بر روی هر یک از سوراخ های بینی مورد آزمایش قرار می گیرد. اگر سوراخ سمت

چپ در تشخیص بوی کره بادام زمینی خیلی ضعیف عمل کند، بدین معنی است که بیمار نخستین

نشانه های ابتلا به آلزایمر را دارا می باشد. یک فرد سالم از فاصله ۲۰ سانتی متری قادر به درک

بوی کره بادام زمینی است.

مضرات بادام زمینی

بسیاری از افراد به بادام زمینی حساسیت دارند. معمولا آلرژی افراد به بادام زمینی، در دوران کودکی

ظاهر می شود.اولین نشانه های آلرژی به بادام زمینی به صورت آبریزش بینی یا خارش پوست در

قسمت هایی از بدن می باشد.

 

 نشانه های بعدی شامل:تهوع، استفراغ، اسهال، ناراحتی شکمی، سوزش زبان، سختی تنفس ، گلودرد

یا درد در دیگر نواحی بدن، افت ناگهانی فشار خون، سرگیجه و در نهایت بیهوشی و مرگ است.

پس هنگام مصرف بادام زمینی برای اولین بار از نداشتن حساسیت غذایی به این خوراکی اطمینان حاصل کنید.

پاسخ دهید