خاصیت های درمانی و دارویی پیازچه

خاصیت های درمانی و دارویی پیازچه

پیاز چه

 

پیاز چه

پیازچه از خانواده ی آلیوم است.پیازچه بیشتر خواص پیاز  و تره فرنگی را دارد و به غذاها
عطر ملایمیمی بخشد.پیازچه برای افرادی که از یبوست شدید خود احساس نارضایتی
می کنند بهترین و موثرترین دارو میاشد.
 

 

خواص درمانی پیازچه:
 
▪ پیازچه کاهش دهنده کلسترول و تری گلیسیرید است.
 

 

▪ پیازچه مجرای تنفسی را تحریک و خلط را دفع می کند.
 

 

▪ روغن طبیعی آن غده عرق را تحریک می کند و باعث تعریق می شود. فشار خون را تنظیم می کند.
 

 

▪ باعث افزایش اشتها در کودکان می شود.
 
 

 

▪ پیازچه با اینکه برای درمان یبوست بسیار خوب عمل می کند اما به خاطر خاصیت
ضد باکتری بودنش ازاسهال پیشگیری می کند.
 
 

 

▪ ویتامین c موجود در آن از چروک شدن پوست پیشگیری می کند.
 
 

 

▪ منبع عالی سولفور است. بنابراین عنصر لازم برای از بین بردن عفونت های قارچی است.
 
 

 

▪ از رشد سلول های سرطانی به خصوص سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند.
 
 

 

▪ حاوی ویتامین A و C است. قسمت سفید آن حاوی کلسیم نیز می باشد.
 
 

 

▪ گردش خون را تسریع می بخشد و ویتامین B۱ را جذب می کند تا استرس و خستگی کاهش پیدا کند.
 

 

▪ برای برطرف کردن گلودرد، قسمت سفید آن را خرد کنید و در کیسه پارچه ای ببندید
و بخار کنیدتا برای کمپرس داغ آماده شود.می توانید زنجبیل رنده شده و نمک نیز
به پیازچه اضافه کنید.کیسه پارچه ای را در حوله بپیچید و روی گلو، سینه، کف پا،
کف دست، پشت یازیر بغل قرار دهید. با ایجاد تعریق باعث کاهش
درد و حرارت بدن می شود.
 
 

 

▪ برای پایین آوردن ورم پا، برای چند دقیقه پیازچه را به طور کامل در آب بجوشانید،
پیازچه پخته را با کمی آب مخلوط و آسیاب کنید تا به شکل ضماد دربیاید تا بتوانید روی پا بمالید.
 
 

 

▪ برای گرفتگی مجرای بینی، پیازچه را خرد کنید و پنبه را آغشته به آب آن کنید
و در حفره بینی قرار دهید یا این که چند پیازچه روی بالشت کنار خود قرار دهید.

پاسخ دهید