شربتی برای فصل سرما – خواص شیره انگور

شربتی برای فصل سرما – خواص شیره انگور

mhd66_210307-6515001

l6350096842541

  با خواص شیره انگور آشنا شوید

شیره ی انگور در فصل برداشت انگور درست می شود.در طب سنتی شیره ی انگور را دوشاب می گویند.
شیره ی انگور دارای طبیعت گرم و تر است.و شربت بسیار خوب و گوارایی برای فصل سرد سال است.
شیره ی انگور هم مانند خود انگور دارای مواد مغذی و ویتامین های بیشماری است.
شیره انگور سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد.

204173292191409216918614920678313315214997

فواید دوشاب

*شیره ی انگور انرژی زا است و یک نوشیدنی خوب برای کسانی که ورزش می کنند.
*ضد نفخ است کسانی که با خوردن شیر نفخ می کنند بهتر است داخل لیوان شیر خود یک قاشق شیره ی انگور را امتحان کنند.
*خون ساز است و دارای مقادیر قابل توجهی آهن می باشد ،توصیه می شود کسانی که فقر آهن دارند روزی یک لیوان از این شربت
را به جای قرص های آهن میل کنند.
*ضد یبوست است و به درمان این بیماری کمک می کند برای درمان یبوست می توانید شربت  شیره ی انگور را صبح قبل از صبحانه میل کنید.
*مادران شیرده که شیر صاف و رقیقی دارند برای غلیظ شدن شیرشان می توانند از شربت شیره ی انگور استفاده کنند.
*ضعف عمومی بدن را بر طرف می کند زیرا هم مقوی است و هم حجم عضلات را افزایش می دهد.
*کسانی که بنیه ی ضعیف دارند و کارهای سنگین انجام می دهند بهتر است صبحانه شیره ی انگور و ارده ی کنجد را با هم مخلوط کنند و بخورند.
* یکی دیگر از خواص شیره انگور بازکنندگی گرفتگی هاست و از این رو برای اینکه در مجاری کبد، انسداد ایجاد نشود، می توان شیره انگور
را همراه با سرکه انگور مصرف کرد.
*کسانی که در فصل سرما دچار التهاب حلق می شوند و به دنبال آن سرفه می کنند توصیه می شود که از غرغره شیره انگور با آب استفاده کنند.

تذکر

شیره ی انگور دارای طبع گرم است پس بهتر است کسانی که طبع گرمی دارند در خوردن آن افراط نکنند.
شیره ی انگور دارای مقادیر زیادی قند است به همین دلیل افراد دیابتی باید از خوردن آن خودداری کنند.

پاسخ دهید