سیب زمینی غذایی برای همه ی افراد در تمام قاره ها

سیب زمینی غذایی برای همه ی افراد در تمام قاره ها

سیب زمینی

 

 

tm_php

 

شاید هیچ منوی غذایی بدون سیب زمینی ،چه به شکل سرخ شده ،چه آب پزشده کامل نیست و همه از طعم آن لذت می برند.
اگر شما هم به خوردن سیب زمینی علاقه دارید بهتر است در مورد سیب زمینی بیشتر بدانید.

سیب زمینی

* سیب زمینی غنی از بتاکاروتن است که وقتی پخته می شود به آسانی جذب می شود.
* مهم ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است .بنابراین برای تامین انرژی ماده مفیدی است
* سیب زمینی تقویت کننده قلب  ، محکم کننده لثه ، مسکن درد و زخم معده  است.
* سیب زمینی  در بین سبزیجات حاوی ویتامین C  بالایی است.که برای جلوگیری از خونریزی لثه مفید است.
* سیب زمینی حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم ، فسفر  ، آهن  و منیزیم  است.
*  سیب زمینی پخته شده یا کباب شده با پوست، بیشترین مقدار ویتامین ها را داراست.
* سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین B6  است که برای تولید سلول های جدید ،بدن به آن نیاز دارد.
* سیب زمینی موثر ترین غذایی است که انرژّی تولید می کند.انرژی تولید شده در ماهیچه و کبد زخیره و به هنگام ورزش های طولانی و فشرده در بدن رها می شود.به همین دلیل نقش مهمی در رژیم غذایی ورزش کاران دارد.

سایر خواص سیب زمینی :

– سیب زمینی ادرار  را زیاد می کند، در نتیجه برای کلیه  و مثانه مفید است.
– سیب زمینی حاوی آنزیم هایی است که برای التیام زخم های معده بسیار مفید است .
– ضماد خام آن را روی محل سوختگی می گذارندکه بسیار تسکین دهنده است.
– پوره خام آن با شیر ماسک  خوبی برای پوست شما است.
– سیب زمینی سدیم و چربی ندارد و به راحتی هضم می شود پس غذای خوبی برای کسانی است که معده های ضعیف دارند.
– سیب زمینی میزان بالایی فیبر دارد وبرای کسانی که از بواسیر رنج می برند نافع می باشد.

تذکر:

هنگامی که سیب زمینی جوانه می زند مقداری  پوست سیب زمینی سبز رنگ می شود که باعث افزایش ماده ای به نام سولانین می شود. مصرف زیاد آن موجب مسمومیت می شود. . پس جوانه ها و قسمتهای سبز زیر پوست را کاملاً جدا کنید.
 

 

پاسخ دهید