طعم سلامتی را زنجبیل با احساس کنید

bita_saharkhiz_rozegar-11
بیتا سحر خیز بازیگر سریال ماه و پلنگ – پاییز ۱۳۹۵
۱۳۹۵-۰۸-۲۵
%d8%af%d9%88%d8%a7%d8%b2%d9%87-%d9%82%d8%b1%d8%a7%d9%862-1
تصاویری طبیعت پاییزی زیبای شیراز -آبان ۹۵
۱۳۹۵-۰۸-۲۵
%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b5-%d8%b2%d9%86%d8%ac%d8%a8%db%8c%d9%84-04

ginger2

 زنجبیل گیاهی بسیار گرم و کمی خشک است و برای افرادی که دارای معده و کبد سرد هستند مناسب است.

 

*مصرف کره بادام زمینی با زنجبیل در پاییز و زمستان شما را از سرما خوردگی در امان نگه می دارد.

 

*زنجبیل برای تسکین  دردهای دستگاه گوارش بسیار مفید است.

 

*زنجبیل سیستم دفاعی بدن را در برابر ویروس ها چندین برابر مقاوم می کند.

 

* زنجبیل  به دلیل ویتامین E موجود در آن سبب سلامت و لطافت پوست می شود.

 

*سیگاری ها زنجبیل مصرف کنند چون ریه ها را به سرعت پاکسازی می کند.

 

*اگر دانش آموز در خانه دارید حتما” در غذا ها زنجبیل استفاده کنید،زنجبیل حافظه را قوی می کند.

 

*زنجبیل برای درمان تهوع، استفراغ، اسهال خونی و همچنین کسانی که احساس بیماری دارند مناسب است.

 

*زنجبیل، ضد التهاب، ضدتهوع، ضدمیکروب، آنتی اکسیدان، مقوی قلب و محرک دستگاه ایمن ساز بدن است و مانع تجمع
پلاکت های خون و باعث رقیق شدن خون می شود.
f_low-572-750x490

” تذکر”

– مصرف زنجبیل با معده خالی باعث زخم های گوارشی شده پس با معده خالی مصرف نشود و توصیه می شود خانم های باردار از این گیاه مصرف نکنند.
– افرادی که از داروهای ضد انعقاد استفاده می کنند از این گیاه مصرف نکنند.
– افرادی که فشار خون بالا دارند درمیزان  مصرف  زنجبیل احتیاط کنند. زیرا باعث افزایش فشار خون می شود.

پاسخ دهید