فواید و خواص خوراکی و درمانی کنجد

n00224262-b
فواید چهار مغز(فندق،بادام،پسته و گردو)را بدانیم.
۱۳۹۵-۰۵-۲۶
635586420440621091
عوارض جبران ناپذیر مصرف زیاد نوشابه
۱۳۹۵-۰۵-۲۶
خواص کنجد

 

konjed1-310x309

کنجد یکی از قدیمی ترین گیاهان زراعی روغنی جهان است و از زمان های قدیم دربسیاری از مناطق گرم ایران کاشت آن متداول بوده است. مردم ایران از زمان های خیلی دور به خواص بی نظیر کنجد آگاه بودند و در طب از آن بسیار استفاده می کردند.

خواص کنجد در طب سنتی

کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد.

دانه‌های کنجد بر اساس منابع سنتی یکی از گیاهان موثر در افزایش ترشح شیر است و علاوه بر این، دانه‌های کنجد به افزایش ارزش غذایی شیر مادر نیز کمک می‌کند.
افرادی که قصد اضافه کردن وزن دارند، روزانه مقداری دانه کنجد بخورند؛ برای وزن‌گیری کودکان می توانید از این خوراکی لذیذ به صورت میکس شده استفاده کنید.
دو نوع ماده موجود در کنجد به نام سیسامین و سیسامولین مانع فشار خون بالا می شود و از آسیب‌های کبد محافظت می‌کند.
میزان بالای کلسیم و منیزیم در آن خطر بروز بیماری پوکی استخوان را کاهش می‌دهد.
کنجد خستگی مفرط و استرس را کاهش می‌دهد.
جوشانده یا خوراکی آن برای درمان بواسیر بسیار مفید است.
سوء هاضمه را برطرف می‌کند، گردش خون را بهبود می‌بخشد و برای سیستم عصبی مفید است.
برای برطرف کردن یبوست کمی دانه کنجد بخورید.
کرم های روده ای را دفع می کند.
کنجد ضد رماتیسم است.
کنجد برای رفع ناراحتی کیسه صفرا مفید است.
دم کرده برگ کنجد، اسهال خونی را برطرف می کند.

images

کنجد=کلسیم
 کنجد یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار می‌آید.
کسانی که با خوردن شیربرایشان مشکل ایجاد می شود ،می‌توانند از کنجد برای تأمین کلسیم، روی و آهن خود که از مواد معدنی مهم به شمار می‌آید، استفاده کنند.
کلسیم موجود در کنجد برای داشتن استخوان‌ها و دندان‌های سالم موثر است و در انعقاد خون، کاهش فشارخون و عملکرد عضلات نقش دارد.

پاسخ دهید