شیر را سرد بخوریم یا حرارت دهیم؟!

شیر را سرد بخوریم یا حرارت دهیم؟!

the-dangers-of-eating-too-much-milk

farhangnews_105205-298275-1418287163

 

شیر بهترین نوشیدنی و کاملترین غذا به حساب می آید خوردن شیر از همان زمان آغاز تولد تا کهنسالی سفارش شده است.
شیر تنها غذایی است که می تواند تمام نیاز های بدن را برای رشد تامین کند. مزاج شیر سرد است و در جهت استحکام
و تقویت اعضای بدن بسیار مفید است.

 

شیر سرد بهتر است یا شیر گرم؟!
شیر سرشار از املاح و ویتامین‌های مختلفی است که به خاطر وجود مواد تشکیل دهنده‌ و کلسیم بالای آن نوشیدنی
بسیار سالم و مقوی در جهت تقویت و استحکام استخوان‌های بدن و همچنین دندانهای فرد مصرف‌کننده است.

 

با مصرف روزانه و منظم شیر می‌توان از ابتلا به بیماری‌هایی همچون دیابت نوع دوم، سکته مغزی و بیماری‌های
قلبی_ عروقی و کلسترول بد خون جلوگیری کرد.
مزاج شیر سرد است، شیر به خاطر املاحش برای از بین بردن چین و چروک پوست و جوان ماندن پوست صورت و همچنین
برای لاغری و تناسب اندام بسیار مفید و سودمند است، به طوری که این ماده غذایی را می‌توان جایگزین وعده شام نمود تا از چاقی رها شویم.

 

مصرف مداوم و با برنامه شیر سبب کشش عضلات، استخوان‌سازی، مقاومت لثه و آرام‌بخش است و همچنین برای داشتن
موهایی با ریشه قوی و ناخن‌های سالم و غیرشکننده مصرف شیر را باید در سرلوحه کار خود قرار داد.شیر باعث
سم‌کشی میکروب‌های روده بزرگ، معده و سیستم گوارشی بدن می‌شود.

 

شیر حاوی ویتامین‌هایی چون امگا ۳ و کلسیم است و به عنوان یک نوشیدنی در وعده صبحانه به تقویت حافظه و انرژی بدن کمک شایانی می‌کند.

 

افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می‌برند، بهتر است شیر را ولرم در وعده صبحانه مصرف کنند و از آنجایی که شیر
مزاج سردی دارد بهتر است آن را ابتدا گرم و سپس میل کرد.همچنین، برای از بین بردن باکتری‌های موجود
در شیر (تب مالت) پزشکان توصیه می‌کنند آن را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.

 

سعی کنید شیر را با میوها مخلوط نکنید در بعضی موارد باعث ناراحتی های گوارشی می شود  بخصوص مخلوط کردن
شیر با میوه های اسید دار باعث فساد شیر در معده می شود.بهتر است شیر را به صورت ولرم و صبح میل کنید

پاسخ دهید