فواید وخواص غوره ، انگور و کشمش در یک نگاه

فواید وخواص غوره ، انگور و کشمش در یک نگاه

انگور

download (1)

کمتر میوه ای پیدا می شود که از همان ابتدای کال بودن قابل خوردن باشد،انگور یکی از همان میوه های انگشت شمار است که از کال تا رسیده و خشک شده ی آن قابل استفاده است.

 

 

146936703961667

خواص درمانی غوره

 آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است .

 

 بیماری اسکوربوت که بعلت کمی ویتامین C در بدن می باشد با آب غوره درمان می شود .

 

 آب غوره چون دارای پتاسیم است برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است .

 

در دفع زردی بسیار موثر است .

 

 خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می کند .

 

 حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند .

 

 آب غوره تقویت کننده کبد است .

 

 برای برطرف کردن ورم گلو آب غوره قرقره کنید .

 

 برای دفع کرم و روده از آب غوره در غذا استفاده کنید.

 

غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست سعی کنید غوره خالی را نخورید چون روی معده اثر سوء می گذارد.

خواص انگور:

 

اخلاط بدن را متعادل می کند.

 

P6188460

 بسیار مقوی و مغذی است .
خون را تصفیه می کند .
سینه و ریه را صاف و تمیز می کند .
 برطرف کننده یبوست است .
انگور برای درمان ورم معده و روده مفید است .
 برای درمان نقرس بسیار مفید است .
 آنهایی که معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیر هضم است و موجب دل درد ، نفخ و عوارض دیگر می گردد .
انگور بهترین میوه برای کسانی است که می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از ساید اوریک ، سنگ های صفراوی و مسمومیت های مزمن (مسمومیت از سرب یا جیوه ) پاک کنند .

 

خواص آب انگور

alborzfoods1393-12-24-0-21-6
برای تقویت و طراوت پوست و همچنین روشن کردن رنگ پوست ، آب انگور تازه را با یک تکه پنبه بصورت بمالید وپس از ده دقیقه با آب نیمگرم محتوی کمی جوش شیرین بشوئید .

 

زیاده روی در مصرف آّب انگور بطور مداوم ایجاد سنگ کلیه می کند .
 آب انگور سطح کلسترول HDL (کلسترول خوب) را در بدن بالا می‌برد و به همین ترتیب از ایجاد انسداد در شریان‌ها جلوگیری کرده و قلب، سالم می‌ماند.

 

آب انگور بنفش از سرطان سینه پیشگیری می‌کند.
 با نوشیدن آب انگور، سطح اکسید نیتریک در بدن بالا می‌رود که ایجاد لخته در رگ‌های خونی را کاهش می‌دهد. این مسئله احتمال بروز بیماری و حمله قلبی را کاهش می‌دهد.
 نوشیدن روزانه آب انگور به پایین نگه داشتن فشارخون کمک می‌کند.
آب انگور خواص ضدپیری دارد و به پایین نگه داشتن وزن نیز کمک می‌کند.
 آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انگور، سلول‌های تخریب ‌شده را ترمیم کرده و همچنین از تخریب بیشتر آن‌ها جلوگیری می‌کند.
 فردی که به صورت روزانه آب انگور می‌نوشد، دچار سرفه و ترش کردن معده نمی‌شود.
 نوشیدن آب انگور در صبح بدون شکر به درمان میگرن کمک می‌کند.
 آب انگور اختلالات خونی را درمان کرده و برای پاک‌سازی خون فوق‌العاده است و سموم مضر را از بدن بیرون می‌برد.
 آب انگور از تشکیل تومور در بدن جلوگیری می‌کند و به همین روش از بروز سرطان جلوگیری می‌کند. آب انگور بنفش از سرطان سینه پیشگیری می‌کند
 آب انگور مشکل یبوست را نیز درمان می‌کند و یک ملین خوب به شمار می‌رود.
آب انگور قرمز خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی قوی دارد، به همین علت از فرد در مقابل بسیاری عفونت‌ها محافظت می‌کند.
آب انگور به خاطر ارزش درمانی بالایی که دارد، در درمان آسم بسیار مفید شناخته شده است.
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انگور می‌تواند از پیر شدن و بیماری‌های مرتبط با آن مثل آلزایمر جلوگیری کند.
 آب انگور بنفش به مقابله با تصلب شریان کمک می‌کند.
 آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انگور سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند.

 

images (1)

خواص کشمش

کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد.

 

بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می باشد.
 کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.
کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.
منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.
 کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند… کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.
 کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.
 کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد… ۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند.
کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.
 فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون را می شود.
 کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.
آنتی اکسیدان موجود در کشمش از پیری و بیماری های حاصله از آن می کاهد.
کشمش میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم می کند و باعث کاهش بیماری قلبی می گردد.
اگر به مدت ۴ هفته هر روز کشمش مصرف کنید، آنتی اکسیدان در خون افزایش و کلسترول بد( LDL) کاهش می یابد.
 کشمش موجب کاهش استرس می گردد.کسانی که از افسردگی رنج می برند یک بارکشمش را امتحان کنند. کشمش باعث تقویت اعصاب می شود.
 این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.
کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف می شود.
ورزشکارانی که قبل و در حین ورزش، حدود یک فنجان کشمش مصرف می کنند، بهتر از بقیه سلول های بدن را از آسیب حفظ می کنند.
کشمش، سستی و رخوت را از بدن دور می کند.
 با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنید.
 کشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می گردد.
 کشمش، دهان را خوشبو می کند.
 کشمش، اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم می کند.
پس از همین حالا، کشمش را به برنامه ی غذایی خود اضافه کنید و از خواص بی نظیر آن لذت ببرید.

 

2 دیدگاه ها

  1. ساناز می‌گه:

    سایت خوبی دارید ، موفق باشید.

پاسخ دهید